Pain 100% sarrasin, surprenant et facile! Laissez tremper dans l'eau 500g sarrasin toute la nuit. Égouttez sans rincer, et mixez dans un blender puissant le sarrasin égoutté, 200gr d'eau de source, 1 CAC de sel. Filmez et laissez reposer toute la journée, le soir mettez votre pâte dans un moule et cuisez a 170C pour 1h15 min. Absolument divin toasté avec un filet d'huile d'argan et du miel d'acacia #sansgluten #painmaison #painausarrasin
Nothing is better than a cupcake in our daily life, simple if you are in a hurry, rich if you feel a little cold in a winter afternoon, with strawberries on a perfect beach in Greece.. The mother of a good friend of mine in Italy used to call "generi di conforto" all those wonderful cakes that you'd bring with you when you go on a trip or just on your sofa.. for me cupcake is a little bit like that.. something good, cute.. that will come with you on your daily life!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire